Warzone’da Sykov Tabanca Nasıl Açılır

warzone sykov pistol

Bu kılavuz, oyunculara oyunda Sykov Pistol’ün nasıl açılacağını gösterecek. Black Ops Cold War’un piyasaya sürülmesiyle, oyuncular her iki oyun arasında aşılan yeni materyallerin kilidini açabildiler. Oyuncuların bir oyunda açtıkları şey, bir sonraki oyunda hemen kullanılabilir. Bu, oyuncuların tükenmişliğe girmesini önlemenin harika bir yoludur. Battle Royale’deki zorlukları denemek ve tamamlamak yorucu olabilir, bu yüzden biraz Team Deathmatch oynamak, karıştırmak için iyidir. Son zamanlarda, yeni Sykov Pistol oyuna girdi. Birçok oyuncu bunu oyundaki en iyi tabancalardan biri olarak gösteriyor. Bu kılavuz, oyunculara nasıl kilidini açabileceklerini gösterecektir.

Serinin son büyük girişi olan Call of Duty: Modern Warfare‘i satın alan oyuncular, yeni Sykov Pistol’ün kilidini çok daha kolay açacak. Görevler her iki giriş arasında aktarıldığı için oyuncular Modern Warfare’de bir meydan okumayı tamamlayabilir ve ödülleri Warzone’a taşıyabilir. Oyuncular Sykov Pistol’ün kilidini bu şekilde açabilecekler.

Warzone’da Sykov Tabancasının Kilidini Açma

warzone

Sykov Pistol’ün kilidini açmak için oyuncuların belirli bir görevi tamamlamaları gerekecek. Bu meydan okuma, oyuncuların 5 farklı maçta tabanca kullanırken en az 4 öldürmesini gerektirir. Bir oyuncu öldüğünde, Gulag’da nasıl olduklarına bağlı olarak geri dönüp dönmeyeceklerini belirler. Oyuncular Modern Warfare’e sahiplerse, bu oyunu başlatabilir ve Team Deathmatch’te mücadeleyi tamamlayabilirler. Bu, oyun yeniden doğma olanağı sunduğundan ve oyuncular daha fazla öldürme için daha küçük haritalara gitmek için oy kullanabildiğinden, kilidini açmayı çok daha kolay hale getirir. Warzone’a özel oyuncular, Sykov Pistol’ün kilidini açmak için ihtiyaç duydukları tüm öldürmeleri elde etmek için en iyi şans için Plunder oynamaya odaklanmalıdır.

Meta oyun devam ederken, Sykov Pistol’ün kalitesi açısından nereye indiğini görmek ilginç olacak. Birçok oyuncu, ateş gücü yetenekleri nedeniyle onu oyundaki en iyi tabancalardan biri olarak adlandırıyor. Oyuna daha fazla silah eklendikçe, bu silahın büyüklerin arasına düştüğü yeri görmek zor olacak. Elinize aldığınızdan ve bir veya iki atış yaptığınızdan emin olun.