Warframe Seviye Atlama Rehberi

warframe seviye atlama

Warframe‘ler, daha yüksek rütbelere ulaşmak için diğer oyunlarda geleneksel olarak deneyim puanı (XP) olarak bilinen Affinity gerektirir. Her Warframe, diğer Warframe’lerden ayrı olarak maksimum Seviye 30’a yükselir. Warframe’in her donanımlı silahının , aynı zamanda Warframe’lerden ayrı olarak artan Affinity sıralamasına sahip olduğuna dikkat edin. Görevler sırasında oyuncular, düşmanları öldürmek, yetenekleri kullanmak, hedefleri tamamlamak veya düşürülen müttefikleri canlandırmak gibi eylemler yoluyla Affinity ile ödüllendirilir.

Ardışık her rütbe ile, bir Warframe mod kapasitesi kazanır ve Sağlık , Kalkanlar ve Enerjiye yükselir. kapasitelerinin yanı sıra 200 ustalık puanı kazanır . Sıralamadan alınan istatistik artışları, her bir istatistik için Warframe’in temel değerinden hesaplanır ve modların bonusu etkilemesini engeller.

Seviye atlama sırasında tüm Warframe istatistikleri şunları kazanır:

  • 1.Seviyeden başlayarak her 3 seviyede bir +% 20 Sağlık kapasitesi
  • 2.Seviyeden başlayarak her 3 seviyede bir +% 20 Kalkan kapasitesi
  • 3.Seviyeden başlayarak her 3 seviyede bir +% 5 Enerji kapasitesi

30.Seviyede toplam +% 200 Sağlık, +% 200 Kalkan ve +% 50 Enerji kapasitesi için. Diğer bir deyişle, 30. Seviyede, Warframe’ler temel Sağlık ve Kalkanlarının 3 katı ve temel Enerji kapasitesinin 1.5 katı olacak.

Bu kuralların tek istisnası Inaros , Inaros Prime , Nidus , Garuda , Hildryn ve Lavos’tur .