Warframe Oyun Rehberi

Warframe Oyun Rehberi

Warframe oyun rehberiyle ilgili yazımızı paylaşırken daha önce bu oyun hakkında herhangi bilgisi olmayan veya oyunu daha yakından tanımak isteyenler ilk olarak nasıl bir oyun olduğunu anlatarak başlayalım.

Warframe Oyunu Nedir?

Grafikleri oldukça başarılı olan bu oyun uzayda geçen bir hikayeye sahip. Ücretsiz olan bu oyunda yine diğer oyunlarda olduğu gibi oyun içi harcamalar yaparak gelişiminizi artırabilirsiniz.  

Warframe Oyununu Nasıl İndirebilirsiniz?

Oyuna katılım sağlayabilmeniz için öncelikli olarak davet kodunuz varsa onu kullanabilirsiniz. Ancak kodunuz yoksa o zaman oyunu indirebilmeniz için Steam platformu ya da kendi sitenizi kullanmanız yeterli olacaktır. Steam üzerinden indirmeniz halinde size önemli faydası Steam cüzdanı kullanarak alışveriş yapabilme imkanına sahip olmanızdır.

Evet uzay ve nişancı gibi savaş oyunlarını seviyoruz, ancak oyunların yapısı ve heyecanı çeşitlendikçe oyuncuların ister istemez kafasında oluşan soru işareti acaba bu oyun oynamaya değer mi oluyor. Peki, gerçekten de Warframe oyunu indirip oynamak için değer bir oyun mu?

Warframe Oyun Rehberi
Warframe Oyun Rehberi

Oyun Gerçekten İndirip Oynanmaya Değer mi?

Herkesin oyun konusunda seçeneği zevklerine göre değişkenlik gösterir. Bunun için bu oyun iyi ya da değil diyebilmek çok zordur. Ancak keşfetmeyi seven bir karakteriniz varsa o zaman mükemmel bir keşif oyunu olduğundan dolayı tavsiye ederiz. Oyun içerisinde müzikle hikaye birbirini tamamlamış.

Warframe Oyununda Hangi Karakterle Başlamam Gerekir ?

Oyun içerisindeki karakterlere Warframe deniliyor. Bunun için Warframe seçimi yaparken seçeneklere göre belirlemeniz gerekiyor. Yetenekler ise üstleneceğiniz görevlere göre belirlenebilir.

Oyuna ilk başladığınız anda 3 farklı Warframe seçeneği karşınıza çıkacak ve bu üçünden birini seçmeniz istenecek. Bu Warframe’ler sırasıyla şöyledir.

  1. Excalibur: Hasarı yüksektir ve düşmanları kör eder
  2. Mag: Düşmanları kitle kontrol yetenekleriyle etkisi altına alır.
  3. Volt: Elektrik hasarı veren yeteneklere sahip olup hızlı bir karakterdir.

Yukarıdaki seçeneklerden hangisiyle başlamam gerekiyor derseniz, bu konuda size önerimiz hasarı daha aza indirecek olan birinci seçenek Excalibur olması daha mantıklıdır.