The Sims 4 sim canlandırma rehberi

The Sims 4 sim canlandırma işi birçok oyuncunun yapmak istediği bir durum. Peki bu işlem nasıl yapılıyor? Başarılı bir sonuç veriyor mu?

The Sims 4, şu anda The Sims serisinin en güncel oyunu olarak yer alıyor. Online oyun desteğine kavuşacak olan The Sims 5 hayranlarını sevindiriyor olsa da henüz çıkmadı. The Sims 4 ile birlikte pek çok kişi nesilden nesile bir oyun deneyimi yaşayabilir ve bazı durumlarda severek vakit geçirdiği ölen bir sime üzülebilir. O simi tekrar canlandırmak, eski günlere tekrar dönmek isteyen kullanıcı bunun yolunu araştırıyor olabilir. The Sims 4 oyununda bir simi tekrar canlandırmanın bir yolu bulunuyor.

The Sims 4 oyununda sim canlandırma işlemi

The Sims 4 oyununda ölen bir simi tekrar canlandırmak mümkün. Öncelikli olarak bir simin ölmesi gerekiyor. Oyuncu bu anı kaçırmamalı, dikkatli olmalı. Zaten oyun bu durumda bir uyarı gösteriyor. Sonrasında yapılacak birkaç işlem bulunuyor.

Bu yazımızı da inceleyin !
The Sims 4 sim canlandırma

Şunu belirtmek gerekiyor ki The Sims 4 sim canlandırma işlemine geçmeden önce karakterin bazı konularda uzmanlaşması gerekiyor. Bunlardan birisi “Writing” yani yazma yeteneği olarak yer alıyor. Yazarlık seviyesi 10 olan karakter sonrasında aspiration yani istekler arasında yer alan “Bestselling Author” görevini tamamlaması gerekiyor.

The Sims 4 oyuncusu karakteri için bu görevi tamamladıktan sonra artık sıradaki aşamaya hazır hale geliyor. Karakter “The Book of Life” yani Türkçe olarak “Yaşamın Kitabı” adlı kitabı yazması gerekiyor. Bu kitap, ölen bir simin hayata tutunmasını sağlayan bir kitap olarak karşımıza çıkıyor.

Kitap hazır hale geldikten sonra yapılması gereken işlem henüz ölmemiş ve yaşanması istenen bir simin üzerine gidip “Capture Epic Saga” butonuna basmak gerekiyor. Artık sim öldüğünde onu canlandırmak mümkün olacak. Eğer karakter ölürse oyuncu kitaba tıkladıktan sonra “Summon sim” seçeneğine basmalı. Buradaki sim, simin adını içermeli. Bu işlem sonrasında sim bir süre hayalet gibi görünüyor, içerisinde bir ışık yer alıyor. Sonrasında normal bir insana dönüşüyor.