The Sims 4 bebek yapma ve bakım rehberi

The Sims 4 bebek yapma ve bebek bakımı oyun içerisinde en çok merak edilen konular arasında yerini almış durumda. Bu konuda cevaplayacağız.

The Sims 4, 2 Eylül 2014 tarihinde piyasaya sürülmüş bir simülasyon oyunu. Yaşam simülasyonu olarak geçen bu oyun, bir veya birden fazla insanı tek hanede kontrol etmeyi sağlıyor. Karakterler ev temizliyor, piyano çalıyor, bilgisayar oynuyor, işe gidiyor veya birbirleriyle sohbet ediyor.

Gezmenin dahi mümkün olduğu bu oyunda çocuk yapma ve büyütme özelliği de yer alıyor. Çocuk yapmak, bir ailenin devamını sağlıyor. Ailenin yeni nesillerinin oluşması için tercih edilen bu özellik nasıl kullanılıyor hep beraber inceleyelim.

The Sims 4 bebek yapma rehberi

The Sims 4’te bebek yapıp büyütmek isteyen evli bir kadın ve erkek için gereken şey bir yatak. Evli olmayan çiftlerde de bu durum mümkün fakat romantiklik seviyesinin yüksek olması gerekiyor. Karakterden biri yatağa tıkladıktan sonra çocuk yapmayı denediğinde çift çocuk yapmak için bazı hareketler sergiliyor. Bu hareket eğer başarılı olursa kadın hamile kalıyor, başarılı olmazsa tekrar denemek mümkün.

Bu yazımızı da inceleyin !
The Sims 4 bebek yapma

Hamilelik sırasında kadın daha stresli ve daha sinirli olabilir. Bu durum gayet doğal. Bebek gelmeye başladığında oyun uyarı verecek. Bu durumda yapılması gereken hemen hastaneye gitmek ve sonrasında bebekle birlikte eve dönmek.

The Sims 4 bebek bakımı

The Sims 4 bebek yapma ve doğum sonrasında artık bebek bir beşik içerisinde yer alacak. Bebeğe bakmak için ebeveyn gerekiyor, yani kendi kendini kontrol edemez. Bebeğin genel ihtiyacı beslenmek, eğlenmek, iletişim kurmak ve altını değiştirmek olmakta. Bunun dışında istediği farklı bir şey bulunmuyor.

Bebek büyüyene kadar gerekli ihtiyaçların karşılanması, bebeğin unutulmaması gerekiyor. Bebek zaman zaman ihtiyaçları olduğunda ya işaret verir ya da ağlayarak kendini belli eder. Eğer bir şeyi istemiyorsa hareketlerinden anlaşılabilir.

Oyuncu bebeği istediği zaman büyütebilir. Bunun için yaş yükseltme butonuna tıklaması yeterli olmakta. Bunun yanı sıra bebek kendi kendine de büyüyebilir. Bebeklikten sonraki evre çocukluk olarak yer alıyor.