Reklam

Reklam

Rainbow Six Extraction

Rainbow Six Extraction Düşmanlardan Nasıl Uzak Durulur

Herhangi bir çıkarma görevinin birincil amacı genellikle oyuncuların bir saldırı stratejisi kullanmasını gerektirse de, bazen sıcak bölgelerde gezinmek de biraz kaçınmayı gerektirir. Rainbow Six Extraction’da düşmanlardan nasıl kurtulacağınız aşağıda açıklanmıştır.

Rainbow Six Extraction‘da Düşmanlardan Nasıl Uzaklaşılır?

Bir düşman sizi fark ederse, genellikle sizi yakalayana kadar ya da siz onları yakalayana kadar peşine düşerler. Onu etkisiz hale getirmek için sis bombası (LB) gibi REACT teçhizatını kullanabilir ve bir yayından kaldırma işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Teçhizatınız olarak her zaman sis bombalarına sahip olmanız gerekmediğini, elbette seçtiğiniz teçhizata bağlı olacağını unutmayın.

Alternatif olarak, bombaları, herhangi bir düşmanı birkaç saniyeliğine durdukları yere yapıştırabildikleri için eşit derecede etkilidir; bu, Rainbow Six Extraction‘da düşmanlardan uzaklaşmak için size yeterince avantajlı bir başlangıç ​​yapmanızı sağlayacaktır.

Bu, özellikle elit bir düşmanı alt etmenizi gerektiren bir hedefiniz olduğunda bilmek için yararlıdır. Tespit edilmeden arkalarından sürünerek geçmeniz gerekeceğinden, kaçabilmek ve onlardan kaçabilmek, girişiminizi sıfırlayabileceğiniz ve tekrar deneyebileceğiniz anlamına gelir.

Rainbow Six Extraction‘da düşmanlardan nasıl kurtulacağınız hakkında bilmeniz gereken her şey bu kadar. Oyunla ilgili daha faydalı ipuçları ve kılavuzlar için rehber sayfamıza göz atmayı unutmayın. Ayrıca aşağıda yardımcı olabilecek bazı ilgili içerikleri de görmelisiniz.