Reklam

Reklam

Rainbow Six Extraction

Rainbow Six Çıkarma Zorluk Ayarları Nasıl Açılır?

Rainbow Six Extraction’daki mücadeleyi beceri seviyenize uyacak şekilde değiştirmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Bu Rainbow Six Extraction zorluk kılavuzu, Şiddetli ve Kritik zorluk ayarlarının nasıl açılacağı, bir görevin ‘Tehdit Düzeyinin’ nasıl değiştirileceği ve bir görevde zorluk değişikliğinin gerçekte nelerin değiştiği hakkında bilgi verecektir. Öyleyse, hemen içine dalalım.

Rainbow Six Extraction’da Zorluk Ayarları Nasıl Açılır?

Ağır zorluk, Geliştirme Aşaması 7’ye ulaşıldığında açılır.

Geliştirme Aşaması 11’e ulaşıldığında Kritik zorluk açılır.

Bu dönüm noktalarına ulaştıktan sonra (hedefleri tamamlayarak, çalışmalar yaparak ve düşmanları öldürerek XP kazanarak seviye atlayın), yeni bir görev oluştururken seçebileceğiniz bu ‘Tehdit Düzeyi’ seçeneklerine sahip olacaksınız.

Rainbow Six Extraction Değişen Zorluk

Zorluğu değiştirmek için, görev yapmak istediğiniz konumu seçin ve ardından ‘Hızlı Başlangıç’ seçeneğini seçin veya bu ekranın ilerisinde başlamak istediğiniz iniş bölgesini seçin.

Bunu yaptıktan sonra, mevcut zorluk seçeneklerinin her birini özetleyen bir ‘Tehdit Düzeyi’ ekranı verilecektir.

Burada kullanmak istediğinizi seçin ve oyun başlayana kadar menüler arasında ilerleyin.

Bir görevin ortasında zorluğu değiştirmek istiyorsanız, bunu yapamayacağınız için şansınız kalmadı. Menüye dönmeniz ve yeni bir görev oluşturmanız gerekecek.

Her Rainbow Six Extraction Zorluğunun Değiştirdiği Şeyler

Genel olarak düşmanları alt etmeyi biraz daha zorlaştırmanın yanı sıra, her ‘Tehdit Düzeyi’, görevde karşılaşacağınız düşman türleri ve Parazit mutasyonları olasılığı gibi bir dizi başka şeyi de değiştirir.

Seviyeniz ne kadar yüksek olursa, kazandığınız herhangi bir hedef DP’nin bonusu o kadar büyük olur. Bununla birlikte, donanımsız girmediğinizden emin olmak için önerilen operatör seviyesini de dikkate almak isteyeceksiniz.

Moderate
Operatör Seviyesi: 1-3
Birkaç Düşük Seviye Arkean
Parazit Mutasyonları Yok

Cautious
Operatör Seviyesi: 3+
Düşük Seviye Arkeanlar
Parazit Mutasyon Riski: %50
+%50 Hedef Deneyimi

Severe
Operatör Seviyesi: 6+
Tam Arkean Ekosistemi
Parazit Mutasyon Riski: %100
+%100 Hedef Deneyimi

Critical
Operatör Seviyesi: 8+
Tam Arkean Ekosistemi
Parazit Mutasyon Riski: %100
+200% Hedef Deneyimi

Rainbow Six Extraction zorluk ayarları hakkında bilmeniz gereken her şey bu.