PUBG İnceleme – PUBG Nasıl Oynanır?

tarafından
238
PUBG İnceleme – PUBG Nasıl Oynanır?

PUBG İnceleme

Oyun, birçok ülkeden sonra Türkiye’de de Steam üstünden satışa sunulmaya başlaması ile oyun piyasasını salladı. Henüz geliştirmeleri devam ediyor olsa bile oyuncular gece gündüz demeden PUBG çılgınlığına kendilerini kaptırmış vaziyette… Piyasaya çıktığından bu yana milyonlarca satılan oyun, en sonunda Windows için de yayınlandı.

PUBG İnceleme

PUBG Nasıl Oynanır?

Oyun, 8 km karelik harita içinde oynanıyor. 3 değişik harita modu yer alıyor. Tüm oyuncular tek başına mücadele ederek hayatta kalmaya çalışıyor. Gizlenen eşyaları bularak oyuna devam ediyorsunuz ancak, isterseniz grup halinde de oyunu oynamanız mümkün. Tek başınıza oyuna katıldığınızda otomatik olarak gruplar ile eşleştirmeleriniz yapılır. 100 değişik oyuncu aynı harita üzerinde oynayabilir.

PUBG İnceleme

Oyuna başlanıldığında her oyuncu eşit durumdadır. Oyuncuların kıyafet ve kişisel ayarları oyunda etki sağlamaz. Haritaya atladıktan sonra silah, araç, kask, bomba ve zırh gibi ürünleri bulmaya çalışmalısınız. Bunların yerleri harita üzerinde sabit olarak bulunmaz. Oyun sırasında harita belirli aralıklar ile küçülür. Bu sayede küçülen haritanın alanı güvenli bölge olarak ifade edilir. Diğer alanlarda bulunan yerler mavi ışıltı ile yanar ve burada kalan oyuncuların canları gider. Bu esnada sağlık paketi kullanarak güvenli bölgeye geçiş yapabilirsiniz. Eğer güvenli bölgeye ulaşamazsanız ölürsünüz.

Oyunda herkes eşit şartlarda başladığı için oyuncular, gerekli olan tüm ekipmanları, kendileri bularak güçlü olup hayatta kalmaya çalışır. Oyun, Android ve IOS için ücretsiz olarak yer almaktadır. Dilerseniz Xbox üzerinden de PUBG’yi oynamanız mümkün.

Bir önceki yazımız olan Fornite İnceleme başlıklı makalemizde çevrimiçi, Fornite İnceleme ve Fortnite Nasıl Oynanır hakkında bilgiler verilmektedir.