Fortnite, Taktik Av Tüfeğini ve Piyade Tüfeğini Geri Getiriyor

fortnite

Fortnite bugün en son düzeltmesini piyasaya sürüyor ve beraberinde çeşitli oynanış ince ayarları ve ayarlamaları getiriyor. Büyük bir oyun yaması olmasa da, hayranlar bugünün güncellemesinin ne getirdiği konusunda şaşırabilirler ya da oyuna yeniden girebilirler: Taktik Av Tüfeği ve Piyade Tüfeği.

Epic Games‘in ücretsiz oynanabilen popüler battle royale nişancı oyunu şu anda Bölüm 2’nin altıncı sezonunda. Fortnite’ın geleneksel cephaneliğinin çoğu şu anki “Primal” sezonu için saklanmıştı ve buna ek olarak bir silah üretim sistemi de eklendi. Primal ve Mekanik (normal) tip ateşli silahlar.

Geri dönen hayranların en sevdiği silahlarla ilgili haberler, oyun için servis güncelleme bilgileri sağlayan Fortnite Status Twitter‘dan geliyor. Bugünden itibaren oyuncular, Battle Royale modunda Taktik Av Tüfeği ve Piyade Tüfeği’ne erişebilecek. Av tüfeği, Sezon 5’ten beri görülmemiş olsa da, Piyade Tüfeğinin görünüşleri arasındaki boşluk oldukça uzundur. Oyuncular orta ve uzun menzilli silahı en son Bölüm 1’in X Sezonu sırasında gördüler. Taktik Av Tüfeği, Piyade Tüfeği hareket ederken, Pompalı Av Tüfeği muadiline göre daha hızlı ateşleme oranı lehine bir miktar hasar takas etmesiyle bilinir. Saldırı-Keskin Nişancı Tüfeği karışımı olarak, daha iyi doğruluk için tetik başına tek bir atış özelliğine sahiptir.

Fortnite Piyade Tüfeği Oynanış Videosu

Yeniden eklenen silahlara ek olarak, Fortnite düzeltmesi birkaç başka güncellenmiş özellik ekliyor. Yer ganimetinde Üretim Parçalarını bulma şansı ikiye katlandı (yine) ve arabalardan düşen Mekanik Parçalar %50 arttı, bu da Mekanik Parçaları çok daha etkili bir şekilde hızlı bir şekilde elde etmek için özel bir numara yapmalı. Güncelleme ayrıca, tümü Klasik (normal) silahların görünümünü destekleyen balıkçılık noktaları, Tedarik Düşüşleri ve Sığınak Sandıkları için geliştirilmiş ganimet şanslarını da içeriyor. Yeni ayarlamaların hepsi mekanik silahları tercih ediyor gibi görünüyor ve söz konusu daha az isabetli, ancak daha güçlü primal silahların kaderini bırakıyor.

Taktik Av Tüfeği ve Piyade Tüfeği, Sezon 6’ya getirilecek en son silahlar olsa da, Fortnite tamamen yeni silahlar eklemekle meşguldü. Patlayıcı mermi fırlatan Recycler Gun gibi şeylerin ötesinde, geçen hafta yeni Exotic Unstable Bow’un piyasaya sürüldüğünü gördü. Rebirth Raven NPC’si tarafından 500 Altın Külçe karşılığında satılan Unstable Bow, her atıştan sonra tamamen geliştirilmiş farklı bir yaya dönüşme gibi benzersiz bir özelliğe sahiptir. Geri dönen iki silahın kendisi egzotik olmasa da, her ikisi de efsanevi nadirlikte bulunacak ve bu da onları bu sezonun silah kademesi sıralamasında üst sıralara yerleştirecektir.

Yeni güncelleme küçük olsa da, Primal silah versiyonlarının hayranı olmayan birçok Fortnite oyuncusunu tatmin edecek. Bununla birlikte farklı, daha gizemli bir güncelleme son zamanlarda oyuncu spekülasyonlarını ateşliyor.