Fortnite Bölüm 2 Sezon 3 için Büro binasının nasıl görüneceği sızdırıldı

tarafından
47

Fortnite Bölüm 2 Sezon 3 için Büro binasının nasıl görüneceği sızdırıldı

Bazı veri madencileri oyunun merakla beklenen yeni sezonunda Büro binasının nasıl görüneceğine dair bazı dosyalara ulaştılar.

Fortnite‘ın oyuncuları her daim şaşırtmayı başaran ve büyük etkinliklerinden biri ile sona erecek sezonu sonrasında daha önce yapılan sızıntılardan da öğrendiğimiz üzere harita bambaşka bir görünüme kavuşacak. Suyla kaplanacağı düşünülen haritada birçok bölge de ağır hasarlar alacak. Bunlardan biri de gizemli Büro binası olacak gibi görünüyor.

17 Haziran‘da cihaz üzerindeki geri sayımın sıfıra ulaşması ile gerçekleşecek olan etkinlikle yeni sezon başlayacak. Bazı veri madencileri de bu etkinlik öncesinde Büro binasına ilişkin görsellere ulaşmış durumdalar. Etkinlik içerisinde büyük bir hasar alması beklenen Büro binasında ayrıca sızdırılan görsellerde de görüleceği üzere heykelin altında yer alan gizli bir geçit bulunuyor. Bakalım sezonun son etkinliğinde bizleri neler bekliyor?

Bir önceki yazımız olan Fortnite Cihaz etkinliği Twitch’te rekor kırdı başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.