Fortnite Aloy Görünümünün Kilidini Açma (Horizon Zero Dawn)

fortnite aloy

Horizon Zero Dawn’dan Aloy karakteri, Fortnite’a geliyor. Bu kılavuz, oyunculara bu özel görünümü nasıl açabileceklerini gösterecek. Fortnite Oyuncuların Marvel, DC, PlayStation ve Xbox’tan karakterleri tek bir başlık altında kontrol edebilecekleri başka bir başlık yok. Bu karakterleri uyarlamak, oyunun dengeli kalması gerektiğinden, onlar için bütün bir hareket seti oluşturmaktan çok daha kolay. Kadroya katılan en yeni karakterler arasında Horizon Zero Dawn’dan Aloy karakteri var. Bu oyun kısa süre önce Epic Games Store’da yerini aldı. Bu kılavuz, oyunculara bu özel görünümü nasıl elde edebileceklerini gösterecek.

Horizon Zero Dawn, PlayStation’ın en büyük yeni IP’lerinden biridir. Oyun, oyuncuların mekanik dinozorlarla dolu bir dünyada Aloy’u kontrol ettiği yeni bir açık dünya oyunu olarak PlayStation 4’te tekrar yayınlandı. Oyuncuların daha sonra bu canavarları yakalamak veya yenmek için yaylarını ve tuzaklarını kullanmaları gerekecek. Oyun yakında Horizon Forbidden Woods’un piyasaya sürülmesiyle birlikte bir devamı alacak. O zamana kadar, oyuncular Fortnite’ta yeni bir Aloy deneyimini yaşayabilirler. İşte oyuncuların onun kilidini nasıl açabilecekleri.

Fortnite: Aloy Görünümünün Kilidini Açma (Horizon Zero Dawn)

Fortnite Aloy Karakteri

Oyun içerisinde 15 Nisan’dan itibaren başlayan markette özel yükleme ekranı ile birlikte Aloy karakteri de sunulacaktır. PlayStation 5 kullanan oyuncular, özel Ice Hunter Aloy Stilini alabilecekler. Varsayılan Aloy dış görünümü her platformda kullanıma sunulacaktır. Sadece bu değil, Fortnite PlayStation 4 ve PlayStation 5 oyuncuları için özel bir Aloy Cup etkinliğine ev sahipliği yapıyor. 14 Nisan’dan itibaren oyuncular, her bölgenin en iyi performans gösteren ikilisinin Aloy paketini ücretsiz olarak alacağı bir turnuvaya katılabilecekler.

Oyuncular, bir yay kullanarak yapılan elemeleri toplamak için daha fazla puan kazanabilecekler. Bu, Aloy’un ikonik silahı olduğu için mantıklı. Oyuncular ayrıca 30. seviyede olmalı ve bu etkinliğe katılmak için iki faktörlü kimlik doğrulamasına sahip olmalıdır. Daha sonra Lara Croft ve Aloy, oyunda ikili bir etkinlik yaşayacak. Daha fazla içerik her zaman iyi bir şeydir. Mağazadan çıkarılmadan önce bu özel görünümü aldığınızdan emin olun.