Far Cry İnceleme

tarafından
232
Far Cry İnceleme

Far Cry İnceleme

Oyunda, kullanıcıları kıyamet sonrası nasıl bir dünyanın beklediği konusunda fikir sahibi oluyorsunuz. Far Cry 5’ten hatırladığınız harita bu oyunda kıyamet sonrası şeklinde karşınızda yer alıyor. İnsanlar yaşama konusunda çok zorluk çekiyor ve yardıma muhtaç bir hal alıyorlar. Ancak barbarlaşan kötü insanları da unutmamak gerekiyor.

Oyunda sizi en fazla sinir eden grup ise, Highwaymen olacak. Bu grup ekibiniz ile insanlara yardım etmeye giderken sizlere birçok tuzaklar hazırlayacak. Mesela yardıma giden treni patlatma, mallara el koyma gibi. Siz de bu gruba karşı kıyasıya bir mücadele içerisine giriyorsunuz. Joseph Seed’in bir grubu bulunuyor ve bazı yetenekleri bulunuyor.

Far Cry İnceleme

Far Cry New Dawn Oynanış

Oyun içinde çok fazla yenilikler yer almıyor. Ancak yeni mekanikler deneniyor. Özellikle Rank sisteminde oyuna getirilmiş ve birçok seviyede Rank sistemi bulunuyor. Oyun içerisinde toplamda 4 Rank yer alıyor ve bunlar; mavi renk Rank 2, gri renk Rank 1, mor renk Rank 3, ile sarı renk Rank (Elite olarak da geçiyor) 4 olarak temsil etmektedir.

Araç, düşman ve silahların Outpost adı verilen kampların Rank seviyeleri yer alıyor. Oyunda her seviye de daha da güçlü olmak zorundasınız. Bu sayede düşmanlarınız ile daha iyi savaşabilmeniz mümkün. Mesela Rank 2 silahınız ile Rank 1 düşmanı yenebilirsiniz. Oyunda gerekli olan malzemeleri oyunun açık dünyasından toplayabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Hitman 2 başlıklı makalemizde Hitman 2, Hitman 2 Oynanış ve Warner Bros hakkında bilgiler verilmektedir.