Cyberpunk 2077: Susturucu nasıl kullanılır?

Cyberpunk 2077 kılavuzunun bu sayfasında, Cyberpunk 2077 Susturucu Nasıl Kullanılır bundan bahsedeceğiz. Gizli bir şekilde oynamak istiyorsanız bu çok önemlidir.

Susturucular yalnızca namlu modu için boş bir yuvaya sahip silahlara takılabilir (resimde gösterilen bir örnek). Tüm silahlarda bu mod yuvası açık olmayacak. Belirli bir silaha bağlıdır, ancak susturucu yuvalı tüfekler de bulabileceğiniz için avantajları da vardır. Bu, sessiz, yüksek hızlı ateşe izin verir.

Cyberpunk 2077 Susturucu
Bu yazımızı da inceleyin !

Susturuculu her ağızlık en az iki parametre ile tanımlanır. Dünyanın her yerinde farklı ağızlıklar bulabilirsiniz – namlu ne kadar seyrek olursa, o kadar fazla özelliğe sahip olur ve istatistikleri o kadar çok değiştirir.

Susturucu ile donatılmış ağızlıkların en popüler özellikleri şunlardır:

  • Gizli saldırılar daha fazla hasar verir. Yaygın ağızlıklarda hasar ikiye katlanır, ancak daha nadir bir ağızlık bulmak bu bonusu daha da artırabilir. Kullanılan namlu tipine bakılmaksızın, gizli saldırılar gerçekleştirirken (ve diğer durumlarda da) daima bir rakibin başına nişan almaya çalışın.
  • Bir susturucu ile namlu ağzının silahların verdiği standart hasar miktarını azalttığını unutmayın. En popüler ağızlıklar söz konusu olduğunda,% -30’a kadar çıkmaktadır, ancak daha iyi modellerin daha küçük cezaları vardır. Yine de bir düşmanı tek atışla öldürmekte sorun yaşayabilirsiniz. Böyle bir durumda, susturucusuz daha güçlü bir silaha geçmek en iyisidir. Tüm donanımlı silahlarınızda susturucu kullanmanızı önermiyoruz!
  • Susturuculu silahlarla yapılan saldırılar, kritik vuruş olasılığını artırabilir. Bu, “sabit” hasar bonusuna ek olarak sürpriz saldırınıza kritik hasar bonusu eklerseniz size çok yardımcı olabilir.