Cyberpunk 2077 Rehber

cyberpunk 2077

Uyan, Samuray! Yazılacak bir şehre sahibiz Cyberpunk 2077 rehber, ipuçları ve püf noktalarının yanı sıra eksiksiz bir kılavuz içerir. İpuçları, savaş, sırlar, romantizm, keşif ve gizli mücevherler gibi şeylerle ilgilidir. Ayrıca V’nin seçimleri, sistem gereksinimleri, tuşlar ve kupalar için rehberimiz var.

Cyberpunk 2077 rehber, bu kapsamlı oyunu %100 tamamlamanıza yardımcı olacak ve Night City‘nin tüm sırlarını size açıklayacak. Rehberimizin en önemli kısmı, tüm ana ve yan görevlerin izlenmesidir . İzlenecek yol, görevlere ve farklı sonlara yönelik çeşitli yaklaşımları içerir . Dünya atlası da aynı derecede önemlidir. Orada, Night City‘nin tüm ana bölgelerinin ve çevresindeki çorak arazilerin yüksek kaliteli haritalarını bulacaksınız . Haritalar, örneğin görevlere başlayabileceğiniz yerler, koleksiyon eşyalarının yerleri veya ziyaret edilecek benzersiz yerler hakkında bilgi verir.

Cyberpunk 2077‘nin oyun rehberi bölümü , maceranıza oyunla başlamanıza yardımcı olacak. Yeni bir karakter oluşturma , savaş , keşif , karakter geliştirme , bilgisayar korsanlığı , işçiliği , implant kullanma , gizlilik , araç sürme , romantizm veya itibarın artırılması gibi konulara ayrılmış sayfalarımız var . Cyberpunk 2077 Rehber konumuzda ayrıca bir SSS var. Sıkça sorulan soruların cevaplarını içeren bölüm – örneğin karakteri öldürmeden oyunu tamamlamanın mümkün olup olmadığını, implantların zorunlu olup olmadığını, karakteri daha hızlı nasıl geliştirebileceğinizi, daha kolay bir şekilde nasıl kredi kazanacağınızı ve nasıl yapılacağını öğreneceksiniz. en zor patronları yen .

Ayrıca sistem gereksinimleri , tuş bağlantıları / kontroller ve oyunun uzunluğunu tartışan sayfalarımız var . Ayrıca , başarıların / kupaların %100’ünü alacağınız ve platin kupanın kilidini açacağınız bir kupa kılavuzu hazırladık .

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077: Tüm ana görevler

Cyberpunk 2077, görevler ana ve yan olanları ayrılır . Oyunu bitirmek için ana hikaye görevlerini tamamlamanız gerekirken, yan görevler tamamen isteğe bağlıdır.

Oyun yayınlandıktan sonra ilk görevler için izlenecek yollar eklemeye başlayacağız. Ayrıca önemli seçimler ve mevcut sonlar hakkında ayrı sayfalar da hazırlayacağız.

Aşağıda ana görevlerin bir listesini bulacaksınız:

  • Breaking Through – Watson bölgesinde gerçekleşen ana görev
  • Pro Going – Watson bölgesinde gerçekleşen ana görev
  • Örüntü Tanıma – Pacifica bölgesinde gerçekleşen ana görev
  • Corpo-Rat – City Center bölgesinde gerçekleşen ana görev – bu, Kurumsal yaşam yolu için bir başlangıç ​​görevidir
  • Soygun – Watson bölgesinde gerçekleşen ana görev
  • Bilgi – ana görev
  • Göçebe – Badlands’de gerçekleşen ana görev – bu Göçebe yaşam yolu için bir başlangıç ​​görevidir
  • Streetkid – Heywood bölgesinde gerçekleşen ana görev – bu Street Kid yaşam yolu için bir başlangıç ​​arayışıdır.

Cyberpunk 2077: Tüm yan görevler

Aşağıda yan görevlerin bir listesini bulacaksınız:

  • Kabuki Şampiyonu
  • Sakrum Profanum
  • V’s Got a Gun

Cyberpunk 2077: Patronlar

Cyberpunk 2077 , her iki ana ve yan görevler de patronları karşı karşıyadır. Tüm yüzleşmeler zorunlu değildir. Bazı çatışmalardan kaçınılabilir, örneğin bir görevi alternatif bir şekilde tamamlayarak veya patronla konuşarak.

  • Sasquatch – leader of the Animals gang
  • Royce
  • Woodman
Cyberpunk 2077 Sistem Gereksinimleri
Cyberpunk 2077 Sistem Gereksinimleri

Cyberpunk 2077: Night City Haritaları – Dünya Atlası

Night City, 6 büyük bölgeden oluşmaktadır. Ayrıca çevredeki çorak arazileri geçmek de mümkündür. Tüm bu konumlar, üzerinde işaretleyeceğimiz yüksek kaliteli haritalarda gösterilir; örneğin, görevle ilgili yerler, mağazalar ve çeşitli hizmetler, önemli NPC’lerin ve çetelerin konumları, koleksiyon parçaları ve sırlar ve ayrıca soru işaretleriyle işaretlenmiş benzersiz yerler.

  • Cyberpunk 2077 Dünya Haritası – Night City haritasına ek olarak, örneğin toplu taşıma, hızlı seyahat, metro tünelleri veya keşifte ne kadar özgürlüğünüz olduğu hakkında bilgi bulacaksınız.
  • Şehir Merkezi bölgesi
  • Heywood bölgesi
  • Pacifica bölgesi
  • Santo Domingo bölgesi
  • Watson bölgesi
  • Westbrook bölgesi
  • Badlands
Bu yazımızı da inceleyin !

Cyberpunk 2077: Romantik

Cyberpunk 2077 kapsamlı romantizmler içerecek. Oyun, sansürsüz seks sahnelerinin yanı sıra diğer NPC’lerle karmaşık ilişkiler içerecek. Oyunun piyasaya sürülmesinden sonra, belirli NPC’lerle romantizmle ilgili gereksinimler ve kısıtlamalar hakkında bilgi ekleyeceğiz – bunlar, örneğin, NPC’nin cinsel yönelimi veya ana karaktere yönelik tutumu ile ilgili olabilir.

Romantizm hakkında genel bilgiler – Romantik mekaniğin nasıl çalıştığını, bir NPC ile romantizme başlamak için gerekenlerin neler olduğunu, bir romantizmin neden başarısız olduğunu ve daha yakın bir ilişki kurmadan biriyle uyuyabileceğiniz genelevleri nerede bulacağınızı öğreneceksiniz. .

  • Judy Alvarez
  • Meredith Stout
  • Panam Palmer
  • Kerry Eurodyne
  • Nehir Koğuşu
  • Joytoy

Cyberpunk 2077: Oyun platformları

Cyberpunk 2077, aşağıdaki donanım platformlarında satışa sunulacak :

  • PC – bu sürüm, örneğin Steam, Epic Games Store ve GOG’da mevcut olacak
  • PS4 ve PS4 Pro
  • Xbox One, Xbox One S ve Xbox One X
  • PS5 ve PS5 Dijital Sürüm
  • Xbox Series S ve Xbox Series X

Cyberpunk 2077, akış platformlarında da mevcut olacak:

  • Google Stadia
  • GeForce Now

Akış, en azından minimum sistem gereksinimlerini karşılayan bir konsola veya bilgisayara sahip olmadan oynamanıza izin verir. Bununla birlikte, temel gereksinimlerden biri, yeterince hızlı bir internet bağlantısına sahip olmaktır.

Google Stadia söz konusu olduğunda maalesef oyunun kendi kopyasını satın almalı ve ayrıca bir abonelik için ödeme yapmalısınız. GeForce Now platformunda sunulan sürümün iki önemli özelliği vardır – Steam ile entegrasyon (oyunu bilgisayarınızda da çalıştırabilirsiniz) ve ışın izleme desteği sunar. Bununla birlikte, ışın izlemenin GeForce Now’da yalnızca aboneler için mevcut olacağı unutulmamalıdır.

Cyberpunk 2077: Oyun uzunluğu

Geliştiriciler, Cyberpunk 2077‘nin 100 saatten fazla sürmesi gerektiğini garanti ediyor . Bu değer, ana ve yan görevlerin yanı sıra çeşitli etkinlik türlerini içerir. Tabii ki, bu süre dünyayı keşfederek, mevcut tüm aktiviteleri yaparak ve Paskalya yumurtalarını arayarak önemli ölçüde uzatılabilir.

Ana olay örgüsünün The Witcher 3’tekinden biraz daha kısa olması gerekiyor , ancak oyun daha fazla dallanma yolu ve farklı yaklaşımlar sunacak. Bu, tüm oyunu bir kereden fazla geçmeniz için sizi teşvik etmelidir.

Cyberpunk 2077: Platin kupa

Cyberpunk 2077, kupa ve başarıları tüm platformlarda, yani PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Serisi S ve Xbox Serisi X baz oyun vardır geçerli olacaktır 45 başarıları . Bununla birlikte, lansman sonrası yayınlanan ek içerik kendi kupalarıyla birlikte gelmelidir.

Tüm başarıların kilidini açma ve platin kupayı alma hakkında ayrıntılı açıklamalar bulmak için kupa kılavuzumuza göz atın .

Cyberpunk 2077 Sistem Gereksinimleri

Cyberpunk 2077 Tanıtım Videosu
  • İşlemci: Intel Core i5-3570K 3.4 GHz / AMD FX-8120 3.1 GHz
  • RAM: 8 GB
  • Grafik kartı: GeForce GTX 780 (3GB) / Radeon RX 470 veya daha iyisi
  • DirectX: 12
  • Disk alanı: 70 GB (SSD önerilir)
  • İşletim sistemi: Windows 7/10 64-bit

Cyberpunk 2077‘nin önerilen sistem gereksinimleri, ışın izleme desteği ve konsol sürümleri hakkında daha fazla bilgi için Sistem gereksinimleri bölümüne bakın.