Cyberpunk 2077: Oyunu öldürmeden bitirebilir miyim?

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077, çoğu insanın yüzlerce öldürülen veya yok edilen düşmanla ilişkilendireceği bir oyundur. Ancak maceranızın böyle görünmesi gerekmiyor. Oyun rehberinin bu sayfasında diğer karakterleri öldürmeden oyunu bitirmek mümkün mü ve Cyberpunk 2077‘de patronlarla dövüşmek zorunlu mu sorusuna cevap veriyoruz .

Oyunu diğer karakterleri öldürmeden bitirebilir miyim?

Evet, bunun başarılması oldukça zor olsa da . Aşağıdaki şeyleri hatırlamalısınız:

  • Düşmanlarını öldürmek yerine sersemletmelisin.
  • Gizliliği kullanma ve hackleme fırsatları aramalı ve düşmanlarınızdan kaçmak için yollar kullanmalısınız.
  • Görevleri savaşmayı içermeyen şekillerde tamamlamak için fırsatlar aramalısınız. Bu, örneğin bir sohbeti doğru şekilde yönlendirerek veya görevin amacını alternatif bir şekilde tamamlayarak yapılabilir.
  • Boss dövüşlerinden kaçınmaya çalışmalı veya bu dövüşlerde çarpıcı teknikler kullanmalısınız.

Düşmanları öldürmekten nasıl kaçınılır?

En bariz yol, rakiplerden kaçarak veya onlara yaklaşmayarak karşı karşıya gelmekten kaçınmaktır . V Stealth becerilerinizi geliştirmeye çalışmak faydalı olabilir, ancak korsanlık size şu konularda da yardımcı olabilir:

  • Ping hızlı saldırısı, ağa bağlı tüm rakipleri işaretleyebilir. Bu, aralarında manevra yapmanızı kolaylaştırabilir.
  • Düşmanlarınızın dikkatini dağıtmak için bir hack de kullanabilirsiniz . Rakip saldırıya uğramış makineye veya TV’ye yaklaştıkça, fark edilmeden geçebileceksiniz.
Bu yazımızı da inceleyin !
Cyberpunk 2077

Düşmanlardan tamamen kaçınmak ne yazık ki her zaman mümkün değildir ve ayrıca rakipleri öldürerek elde edilen deneyim puanlarının “kaybı” ile ilişkilidir. Bu durumda ideal çözüm, Ölümcül Olmayan teknikleri kullanmaktır .

Yakın dövüşte silahlarınıza güvenmeden rakibinizi sersemletmeyi deneyebilirsiniz. Bu birkaç yolla mümkündür. Rakibe arkadan gizlice girmek, bir sonraki eylemi seçme seçeneğini etkinleştirir. Daha sonra onu boğup nakavt etmek isteyip istemediğinize (Ölümcül Olmayan) veya boynunu kırıp öldürmeye (Ölümcül) karar verebilirsiniz.

Ölümcül olmayan teknikler de V’nin ekipmanı için mevcuttur .

  • Etkilerini sersemletmeye dönüştüren silah modifikasyonları yükleyin.
  • Düşmanlarınızı şaşırtacak siber yazılım modifikasyonları yükleyin.
  • Şaşırtıcı / kör edici / uyku etkisine sahip el bombaları ve diğer araçları kullanın.

Patronları öldürmek zorunda mıyım?

Cyberpunk 2077‘de patronları öldürmek gerekli değildir , ancak onları canlı bırakmak için alışılmadık şekilde davranmanız gerekir.

  • Patronla savaşmaktan tamamen kaçınmayı deneyebilirsiniz. Oyun, bir arayışı oynayarak veya bir sohbeti doğru şekilde yönlendirerek buna izin verebilir. Bir patronla uğraşırken hata yaparsanız oyunu sık sık kaydetmek ve yeniden yüklemek iyi bir fikirdir.
  • Bir patronla kavgaya başladıktan sonra, kaçmak için bir fırsat olabilir. Savaş kapalı bir odada veya arenada gerçekleşirse bu mümkün değildir.
  • Yukarıda bahsedilen Ölümcül Olmayan teknikleri kullanabilirsiniz . Bir düello onun ölümüyle değil nakavtla sonuçlanmasına rağmen, yine de patronu yenmek ve sağlıklarını düşürmek zorunda kalacaksınız.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumları Göster (1)