Cyberpunk 2077: Karakter geliştirme nasıl çalışır?

Cyberpunk

Cyberpunk 2077 rehberinin bu sayfasında , karakterin nasıl geliştirileceğine dair genel bilgiler bulacaksınız, Cyberpunk 2077 Karakter Geliştirme Rehberi. V’nin hangi özellik ve istatistiklerin yükseltilebileceğini ve nelerin değişeceğini öğreneceksiniz.

Cyberpunk 2077 Karakter Geliştirme

Cyberpunk 2077 Karakter Geliştirme

Cyberpunk 2077‘de sıradan bir sınıf sistemi yoktur . Karakter yaratıcısında sadece ilk öznitelik noktaları dağıtılır.

Yazarlar, oyunculara kendi oyun stillerini yaratmada tam özgürlük sağlar. Karakterinizi oyun tarzınıza göre oluşturabilir, farklı efektlere sahip beceriler, avantajlar ve implantlar deneyebilirsiniz.

Öznitellikler

Cyberpunk 2077 Öznitellikler

Oyunda kahramanın 5 ana özelliği / istatistiği vardır – Vücut, Refleksler, Teknik Yetenek, Soğukkanlılık ve Zeka . İlk öznitelik değerleri oyunun başında belirlenir. Ek olarak, seviyeye her yükseldiğinizde, herhangi birini yükseltmek için harcayabileceğiniz 1 özellik puanı alacaksınız.

Niteliklerin geliştirilmesi, istatistiklere pasif bonuslarla ilişkilidir. Örneğin, Vücudun geliştirilmesi sağlık ve dayanıklılık çubuklarını uzatır ve yakın dövüşte verilen hasarı artırır. Ayrıca belirli bir özellik ile ilgili daha fazla avantajın kilidini açacaktır.

Beceriler ve avantajlar

Bu yazımızı da inceleyin !
Cyberpunk 2077 Beceriler ve avantajlar

Ana özelliklerin her biri 2 veya 3 benzersiz beceri ağacıyla ilişkilendirilir. Örneğin, Reflexes niteliği için bunlar Tabancalar, Bıçaklar ve Tüfekler ağaçlarıdır. Bunlarla ilgili faaliyetler yapılarak beceriler artırılır . Örneğin Blades becerilerinizi artırmak istiyorsanız bu tür bir silahla düşmanlara saldırmanız gerekiyor. Her yetenek yükseltmesi, size istatistiklere bonus veya ücretsiz bir avantaj puanı verecektir.

Yetenek ağacı başına yaklaşık 20 benzersiz (yükseltmeler hariç) , açılacak çok sayıda avantaj vardır . Pasif veya aktif olabilirler (örneğin yeni saldırı türü). Ek olarak, performanslarını artırmak için bazı avantajlar geliştirilebilir. “Üst” özelliğini geliştirmeden daha gelişmiş özellikler satın alamazsınız.

Deneyim ve sokak kredisi

Cyberpunk 2077 Deneyim ve sokak kredisi

Cyberpunk 2077‘de tecrübe ve sokak kredisi puanları ayrı ayrı kazanılır ve aynı şeyi yapmak için (farklı miktarlarda) verilebilir. Karakterleri daha yüksek seviyelere ilerletmek için deneyim puanlarına ihtiyaç vardır. Gerekli miktarda XP’yi topladıktan sonra seviye atlama hakkında bilgilendirileceksiniz.

Street Cred pozitif karmadır – Night City sakinlerine yardım ettiği ve şehirdeki suçu azaltmak için çaba gösterdiği için verilir. Diğer şeylerin yanı sıra, görevleri tamamlamak, suçlularla uğraşmak veya polisten gelen taleplere yanıt vermek için sokak kredisi alınabilir. Sokak kredinizi artırmak, yeni yan görevin kilidini açar. Satın almak için yeni ekipmanın kilidini açmak gibi diğer avantajlara da güvenebilirsiniz.

Siber yazılım

Cyberpunk 2077 Siber yazılım

Siber yazılım, farklı bir siber geliştirme türüdür – karakter daha güçlü hale gelebilir ve çeşitli yeni özellikler kazanabilir – örneğin, benzersiz ateşli silahlar, yakın dövüş için gelişmiş bıçaklar, rakiplerinizi taramak veya uzun atlamalar yapmak için kullanmanıza izin verebilir. .

Cyberware, ripperdocs ziyaret edilerek kurulur . Her implant (görev ödülleri hariç) satın alınmalıdır ve bazen bu yalnızca belirli bir Street Cred seviyesine ulaşıldıktan sonra mümkündür. Cyberware, oyun dünyasında satın alınan veya bulunan modlarla daha da geliştirilebilir. Değişiklikler implantın performansını artırabilir, örneğin silahınızla ateşe verebileceğiniz düşmanların sayısını artırabilir.