Apex Legends En İyi Silah Rehberi

Apex Legends En İyi Silah Rehberi

Savaş oyunlarında silahlanmanız önemli, çünkü güvenliğinizi sağlayabilmeniz için silahlarınıza güvenmeniz gerekiyor. oyun içerisinde stratejinize uygun olan silahı seçerseniz kendinizi savunabilmeniz ve oyunda ilerleyebilmenizde çok daha iyi olacaktır.

Apex Legends oyunundaki bazı karakterlerin silahlarını kullanıyor olmaları onlara avantaj sağlarken bazı silahlarında her karakter için ayrı faydası olacaktır. Hazırladığımız bu rehber içerisinde Apex Legends’teki silahlar ve bu silahların güçleriyle ilgili paylaşım yapalım istedik.

Apex Legends’in En İyi Silahları Hangileri?

Apex Legends yunun da verdiği hasarlar doğrultusunda aşağıda en iyi silahları sıraladık. Sıralama iyiden normale doğru gitmektedir.

Wingman

Tabancalar içerisinde en iyi ve en güçlüsü olarak bilinir. Düşmana isabet ettiğinde 45 vücut hasarı bırakan silahı kullanırken uzmanlaşmanız halinde önemli avantajlar elde edebilirsiniz.

Mastiff Shotgun

Mastiff oyun içerisinde bulunabilecek olan nadir silahlar içerisinde yer alıyor. Bu silaha sahip olduğunuzda istatistikleriniz önemli derece de artmış oluyor. Yakın düşmanlarınız bu silah sayesinde yerle bir olabilir.

Peacekeeper

Eğer mastiff silahı konusunda istediğinizi elde edemezseniz o zaman Peacekeeper silahı sizin için iyi bir alternatif olacaktır. Silah Precision Choke ile bir araya geldiğinde rakiplerinize yüksek oranda hasarlar verebiliyorsunuz.

Vk-47 Flatline

Geri tepmesi az olan silah uzun mesafe ve yakın mesafede rakibinize yüksek hasarlar bırakabiliyor. Bu silahda en iyi silahlar arasında yukarıda diyebiliriz.

R-301

R–301 sizin için iyi bir silah seçeneği olabilir. VK–47 ile benzer özellikler gösterdiği için birbirinin yerine alternatif olabilecek silahlar arasında diyebiliriz.

Prowler Burst Pdw

Yakın mesafeler konusunda tercih edebileceğiniz bir silah. Rakiplerinizi kolaylıkla etkisiz hale getirmenize yardımcı olan bu silah oyunun en iyileri arasında yer almaktadır.

M600 Spitfire

Hem damage hem de diğer özellikleri bakımından oldukça kullanışlı olan bu silah kendi kategorisinin dışında da en iyi silahlar arasında gösterilmektedir.