Apex Legends Battle Royale Lifeline Karakteri

tarafından
186
Apex Legends Battle Royale Lifeline Karakteri
ucuz oyun

Apex Legends oyununun dördüncü yazısı ve üçüncü karakter rehberi ile beraberiz tekrar. Bu yazıda Lifeline karakterini inceleyeceğiz ve yetenekleri hakkında bilgi vereceğiz.

Apex Legends içerisindeki sekiz karakterden biri Lifeline. Kendisi destek sınıfı bir karakter. Gerçek adı Ajay Che. Yaşı 24. Kendine has hikayesi bulunmakta diğer tüm karakterler gibi. Ne kadar alaycı bir şekilde konuşsa veya öyle görünse de, Apex oyunlarına katılmasının sebebi insanlara yardım etmek ve dünyayı çok daha iyi bir hale getirmek.

Lifeline karakterinin oyun içindeki önemi çok büyük bu arada. Özellikleri tamamen yardıma yönelik can kitleri gibi şeyler. Lifeline oynayacak kişinin neyi ne zaman yapacağını çok iyi bilmesi gerekiyor. Çatışmanın ortasında, yani hareketli bir ortamda sabit kalmayı gerektiren sağlık dronunu göndermek mantıklı bir şey değil sanırım.

Apex Legends incelemesi için tıklayın.

Apex Legends Lifeline Combat Medic

Lifeline’ın pasif yeteneği doğru kullanıldığında oyunu olağanüstü derecede etkileyebilecek bir yetenek. Bu yetenek, yere düşen takım arkadaşınızı kaldırırken önünüzde bir tür kalkan açıyor. Bu kalkan gayet geniş ayrıca. Çatışma esnasında karşınızdaki düşmandan sakınarak arkadaşınızı kaldırmanız büyük farkındalık yaratıyor doğal olarak. Bu arada ikinci pasif de diyebileceğimiz bir özellik daha mevcut. Bu özellik kendinize sağlık kiti kullanırken %25 daha hızlı yapmanızı sağlıyor bu eylemi.

Apex Legends Lifeline D.O.C. Heal Drone

İlk paragrafta bahsettiğimiz dron yeteneği aslında DOC Heal Drone. Çatışmalarda takımınız büyük hasar yiyebilir. Bu noktada görev size düşüyor. Q tuşuna basarak Lifeline’ın sağlık dronunu serbest bırakıyorsunuz. Bu sayede drona belli bir mesafede yakın olan kişiler dronun sağlık akışından yararlanabiliyor. Bu özelliği sadece kendiniz için ve açık konumda kullanmamaya dikkat etmeniz gerekmekte. Mümkün olduğunca paylaşmaya çalışın. Böylece takımınızı yenileyebilir, boşuna kit kullanmaya engel olmuş olursunuz.

Apex Legends Lifeline Care Package

Oyunda olabilecek en önemli Ultimate özelliklerden biri Care Package. Fakat bir hayli yavaş dolmakta. Tabi böyle bir özelliğe göre gayet normal. Bu Ultimate yetenek, oyunun kendi attığı Care Package’ler dışında, kendine özel bir Care Package çağırıyor. Oyunun Care Package’lerine göre daha basit eşyalar geliyor fakat en azından bir adım önde oluyorsunuz. Genellikle dürbün, zırh ve kalkan bataryası gibi şeyler geliyor.

Apex Legends indirmek için tıklayın.

Bir önceki yazımız olan Apex Legends Battle Royale BloodHound Karakteri başlıklı makalemizde acemioyuncu, Apex Legends ve BloodHound hakkında bilgiler verilmektedir.

ucuz oyun