Among Us Impostor Rehberi

Among Us Impostor Rehberi

Bu makalemizde Among US Impostor ipuçları ve nasıl oynandığına dair rehber niteliğinde olacak bilgiler verelim istedik.

Oyunda rastgele bir oyuncu Impostor olarak seçilir. Hedefi ise diğer oyuncuların yok edilmesini sağlamak. Bu sayede geminin sabote etmesini de sağlamış olur. Ancak bu işi yaparken de diğer oyuncular tarafından yakalanmamak çok önemli.

Among Us oyununda Impostor olmak size keyif verebilir fakat takım arkadaşlarınız dikkatliyse o zaman işiniz bir hayli zor olacaktır. Dikkatinizi bir an bırakmak bile sizi tehlikeye atabilir.  

Among Us Oyununda Nasıl Impostor Olunur?

Bunun için herhangi bir özel çaba göstermeniz gerekmiyor. Girişte de bahsetmiş olduğumuz gibi oyuna başlarken otomatik olarak belirleniyorsunuz. Impostor olduktan sonra mümkün olduğu kadar kısa süre içerisinde diğer oyuncuları öldürmeniz ya da gemiyi bozmanız gerekir.

Kameralara Dikkat Edin

Among Us oyununda Impostorun kameralara çok dikkat etmesi gerekiyor. Çünkü oyuncular diğer bölgelerdeki kameraları izleyebiliyorlar. Eğer sizin bulunduğunuz yerde bir kamera aktif olmuş ise o zaman izleniyorsunuzdur ve kırmızı bir lambanın yandığını gördüğünüzde bilin ki izleniyorsunuz o zaman da öldürmekte kaçınmanız gerekli.

Impostor kendi öldürdüğü oyuncuları ve karşısına çıkan diğer cesetleri rapor edebilir. Böyle bir durumda ise etrafınızda suçlayacağınız birileri varsa o zaman rapor ederek o kişinin Impostor olduğuna arkadaşlarınızı ikna edebilirsiniz.

Havalandırmayı Impostor Kullanabilir

Havalandırmayı yalnızca Impostor kullanabilir, bunun için etrafınızda birileri varken havalandırmayı kesinlikle kullanmamanız gerekir. Yani siz buna dikkat etmezseniz sizi havalandırmada gören biri oylamada atılmanızı sağlayabilir.

Sabotajları İhmal Etmeyin

Amacınızın sabote etmek olduğunu asla unutmayın. Bunun için başka oyuncuların işlerini zorlaştırmak adına sürekli sabotaj hali içerisinde olmalısınız. Örneğin kapıları kilitleyebilir veya oksijeni kesebilirsiniz.  

Görev Yapıyormuş Gibi Yapın

Diğer oyuncuları tuzağa düşürmek önemlidir. Bunun için siz görev yapıyor gibi hareket etmelisiniz bu sayede ekranınızdaki sarı okları takip nerede görev olduğunu görebilirsiniz.